Adatvédelem

Adataid bizalmasan kezeljük. Sosem adjuk ki harmadik fél számára, kizárólag a kettönk közti gördülékeny kommunikációhoz szükségesek. Mi is ugyanúgy utáljuk a Spam-et, ha nem jobban! Tárhely szolgáltatóként különösen fontos számunkra az adatok biztonsága.

Adatvédelmi szabályzatunk kialakításakor kiemelt tekintettel voltunk az alábbi jogszabályokra:
 • A 226/2003. (XII.13.) kormányrendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól
 • Adatkéréssel járó szolgáltatásaink esetében nyilatkozunk milyen célra, hogyan használjuk fel azokat, és gondoskodunk a személyes adatok megőrzéséről, védelméről.
 • A látogatások során akaratlanul megadott adatokat - pl. látogatás ideje, megtekintett oldalak, használt böngésző, stb.  - bizalmasan kezeljük, kizárólagosan szolgáltatásaink fejlesztéséhez, statisztikák készítéséhez használjuk fel. A statisztikák készítése egyedi azonosítás nélkül történik, csak feldolgozott formában láthatóak látogatóink számára.
 • Minden ide vonatkozó változást közlünk látogatóinkkal. A regisztráltak személyes adatainak kezelésével és védelmével kapcsolatos bármely változás esetén e-mailben értesítjük regisztrálóinkat.

Nyilatkozat :

Az oldalon megjelenő adatokat tájékoztatási céllal helyeztük el. Minden szükséges intézkedést megtesszünk azok valódiságának ellenőrzéséhez.

A felelősséget kizárja az illetéktelen behatolás által megváltoztatott, a működési hiba következtében történt, illetve vírus által megváltozott adatok esetén.

Tájékoztatás :

Látogatóink kérelemben tájékoztatást kérhetnek a személyes adataikról, az adatkezelés céljáról, időtartamáról, jogalapjáról, az összefüggő tevékenységekről.

Bármely - az adatvédelemmel kapcsolatosan - fellépő információhiány, probléma, észrevétel esetén az alábbi e-mail címen jelezhetnek: info (kukac) tarhelyvallalkozoknak.hu

Amennyiben a jövőben nem szeretné, hogy hírlevelünkkel megkeressük, kérjük válasz e-mailben juttassa el hozzánk a tárgymezőben a Lemondom megjegyzéssel, ez irányú kérését és a 2001. december 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvény rendelkezése szerint a címlistából töröljük. Ha más címről küldik vissza a levelet, akkor a levélben kérnénk feltüntetni az e-mail címet is, hogy azonnal ki tudjuk törölni címüket a levelezési listánkból! Ha levelünkkel zavartuk vagy még valami oknál fogva nem töröltük Önöket a listánkból a kérésük ellenére, akkor azért elnézésüket kérjük!

Saját céges honlapon gondolkozol?

Segítünk neked egészen a terv elkészítésétől a honlap felépítésén át az email kampányok levezényléséig. Célunk megmutatni a mikro-, kis- és középvállalkozások vezetőinek milyen egyszerű módszerekkel lehet a "névjegykártya" honlapból Profi Ügyfélszerző weblapot csinálni.

Működő ötletekre van szükséged?
Szánj 10 percet hetente a vállalkozásodra. 7 sikeres és kipróbált internetes üzleti modellt és technikát fogsz megismerni - olyan ötleteket, amik segítenek Neked - és csapatodnak bevételt termelni céges honlapoddal.

Nincs még saját webcímed?

Ha még nincs cégednek domain foglalva (webcím, pl. http://dmhirlevel.hu), akkor foglalj most! Mielött más valaki foglalja le Te helyetted...

Tárhely csomag

 • Korlátlan Tárhely
 • Korlátlan Email cím
 • Korlátlan Domain
 • 10 db Honlap elhelyezése

3.500 Ft / hó helyett csak 1.900 Ft / hó + áfa
megrendelem hírlevél

Hírlevel csomag

 • Tárhely csomag
 • DM Hírlevél küldő szoftver
 • Havi 5.000 hírlevél küldés

6.900 Ft / hó helyett csak 3.500 Ft / hó + áfa
megrendelem hírlevél

Honlap csomag

 • Tárhely csomag
 • DM hírlevél küldő szoftver
 • Havi 10.000 hírlevél kiküldése
 • Online stratégia kidolgozás
 • Profi, ügyfélszerző honlap

39.900 Ft / hó helyett csak 24.900 Ft / hó + áfa
megrendelem hírlevél

30 napos INGYENES Tárhely
Elégedetlen vagy a Tárhelyeddel?

Puding próbája az evés, így van ez a tárhely szolgáltatóknál is. Ne bízd a véletlenre, próbáld ki tárhely szolgáltatásunkat INGYEN, és dönts utána.

A profik ezt akarják, a kezdőknek ez kell, Te pedig letesztelheted - mégpedig 30 napig ingyen!

Kipróbálom