Legfrisebb cikkek

7_ut_az_internetes_bevetelhez

7 út az Internetes Bevételhez

Nem gondoljuk, hogy mi találtuk fel a spanyol viaszt, ott volt az már előttünk is! Mi arra vállalkoztunk, hogy tapasztalatainkra építkezve összefoglaljuk Neked mi működik manapság az interneten, és adunk pár ötletet, hogyan érdemes felhasználni ezeket az eszközöket személyes céljaidhoz.

az-informacio-kora

1. Mi az amit mi, vállalkozók keresünk? - 7 út

A lehetőséget. A lehetőséget arra, hogy valami újat nyújtsunk az embereknek, hogy megtaláljunk egy piaci rést, hogy valami maradandót és értékeset alkossunk, és végül természetes, hogy lehetőséget keresünk arra, hogy profitot termeljünk. Profitot a világnak és magunknak, családunknak.

az-online-vall-titka

2. Mi az online vállalkozók titka? - 7 út

Életem során állandóan kutattam az új stratégiák után, mindig az érdekelt, hogyan működnek a dolgok. Mitől működik az egyik, és mitől nem a másik. Ez akkor lett igazán kellemes, amikor figyelmem az internet és az üzleti világ felé terelődött. Egy olyan közegre, amiben a lehetőségek száma végtelen, ahol vállalkozók milliói lettek hihetetlenül sikeresek.

kitol_vasarolnak_a_felhasznalok

3. Kitől vásárolnak a Felhasználók? - 7 út

Attól, akiben megbíznak, akit elfogadnak szakértőnek. Régen ezt könnyen elérhetted egy mutatós öltönnyel, vagy honlappal, de manapság ezt már dobhatod a kukába. A mai felhasználót nem Te érdekled, hanem az hogy Te milyen hasznot tudsz neki nyújtani.

hogyan_vasarolnak_a_felhasznalok

4. Hogyan vásárolnak a Felhasználók? - 7 út

Olcsó webáruházat könnyen szerezhet az ember, de látogatottat már nehezebben. A látógatókért súlyos összegeket kell fizetni, vagy több évbe is telhet, mire megbízható és bejáratott online kereskedők leszünk. Szerencsére van egy rövidebb út is, érdekel?

az_online_ugyfelszerzes_alapjai

5. Az online ügyfélszerzés alapjai - 7 út

Mi az online ügyfélszerzés alapja?Az online ügyfélszerzés alapjait az amerikai marketing "guru", Seth Godin foglalta össze először, Permission marketing című könyvében. Az internet születésétől kezdve marketinges szemmel követte az eseményeket, és megpróbálta alkalmazni az offline marketing egyes elemeit az online világban is, majd itt is ragadt.

6. Miért fontos a keresőoptimalizálás? - 7 út

6. Miért fontos a Keresőoptimalizálás? - 7 út

Az elmúlt 10 évben a Google megváltoztatta az internetes szokásokat, a világ közel 70%-át, a magyarországi keresőpiac 95%-át uralja. A magyar weboldalak nagy része ismeretlen a keresők számára, pedig manapság aki internetezik, az keresni is szokott.

7. Hogyan növeld oldalad PageRank-jét?

7. Hogyan növeld oldalad PageRank-jét? - 7 út

A PageRank az az algoritmus, ami eldönti, hogy egy adott keresőszóra relevánsak vagyunk a Google keresőjében, vagy sem. Befolyásolni nem könnyű, de azért sok mindent megtehetünk annak érdekében, hogy növeljük az értékét a Google szemében is...

8. Hogyan működik a Facebook marketing? - 7 út

8. Hogyan működik a Facebook marketing? - 7 út

A Facebook jött, magyar nyelvre váltott és tarolt. Mára többen használják hazánkban, mint az általánosan elterjedt közösségi oldalt: az iwiw-et. Pedig Mark Zuckerberg 19 évesen csak a Harvard-i egyetem szociális közösségét akarta felrakni a netre, sikerült neki...

9. Hol érdemes reklámozni? - 7 út

9. Hol érdemes reklámozni? - 7 út

Az elmúlt évtizedben a Goole Adwords hírdetési rendszere lesöpört mindenkit a piacról hatékonyságával és egyszerűségével, azonban az elmúlt években egy feltörekvő vetélytársat kapott a Facebook személyében. Szerencsére míg a Facebook hirdetései inkább felkeltik az igényt, addig a Google rendszerei egy konkrét igényre adnak választ.

10. Hogyan kövesd nyomon oldalad látogatóid? - 7 út

10. Hogyan kövesd nyomon oldalad látogatóit? - 7 út

Tudod melyik hirdetési kampányból érkezik a legtöbb vásárlód? Tudod, hogy a vásárlói csatorna melyik részén kell változtatni ahhoz, hogy eredményesebb legyen a marketinged, és hogy melyik oldalad győzi meg őket a vásárlásról? Ezekre a kérdésekre 2005 előtt én is nehezen válaszoltam volna...

11. Milyen a profi email marketing? - 7 út

11. Milyen a profi email marketing? - 7 út

Az email marketing a(z egyik) legeredményesebb online marketing eszköz. Az általad megírt emailek jelentik a kapcsolatot közted és felhasználók között, ezért a levelek színvonalától függ, hogy bizalom építésére vagy rombolására szolgálnak, és az se mindegy mennyien nyitják meg a leveled. Erről szól a profi email marketing.

12. Hogyan készül az Online Marketing Terv? - 7 út

12. Hogyan készül az Online Marketing Terv? - 7 út

Ahogy házat sem építünk tervrajz nélkül, úgy online vállalkozást sem érdemes elkezdeni alapos marketing terv nélkül. Ez lesz az alapja üzletünk sikerességének, ebben határozzuk meg mit szeretnénk elérni, hogyan jutunk el oda és milyen eszközöket használunk fel ezek érdekében.

Google Alapjai 1

Google alapjai I.

Ezzel a cikkel egy új sorozat indul útjára. A tervek szerint a legalapvetőbb ismeretekről a Google "programozásáig" több témakörről is szó lesz - van miről.

Google Alapjai 2

Google alapjai II.

A Google ismertetésének folytatásához érkeztünk. Egy talán nem mindenki által használt, de annál érdekesebb szolgáltatás, a Google képkereső kerül jelen cikkben ismertetésre.

Saját céges honlapon gondolkozol?

Segítünk neked egészen a terv elkészítésétől a honlap felépítésén át az email kampányok levezényléséig. Célunk megmutatni a mikro-, kis- és középvállalkozások vezetőinek milyen egyszerű módszerekkel lehet a "névjegykártya" honlapból Profi Ügyfélszerző weblapot csinálni.

Működő ötletekre van szükséged?
Szánj 10 percet hetente a vállalkozásodra. 7 sikeres és kipróbált internetes üzleti modellt és technikát fogsz megismerni - olyan ötleteket, amik segítenek Neked - és csapatodnak bevételt termelni céges honlapoddal.

Nincs még saját webcímed?

Ha még nincs cégednek domain foglalva (webcím, pl. http://dmhirlevel.hu), akkor foglalj most! Mielött más valaki foglalja le Te helyetted...

Tárhely csomag

 • Korlátlan Tárhely
 • Korlátlan Email cím
 • Korlátlan Domain
 • 10 db Honlap elhelyezése

3.500 Ft / hó helyett csak 1.900 Ft / hó + áfa
megrendelem hírlevél

Hírlevel csomag

 • Tárhely csomag
 • DM Hírlevél küldő szoftver
 • Havi 5.000 hírlevél küldés

6.900 Ft / hó helyett csak 3.500 Ft / hó + áfa
megrendelem hírlevél

Honlap csomag

 • Tárhely csomag
 • DM hírlevél küldő szoftver
 • Havi 10.000 hírlevél kiküldése
 • Online stratégia kidolgozás
 • Profi, ügyfélszerző honlap

39.900 Ft / hó helyett csak 24.900 Ft / hó + áfa
megrendelem hírlevél

30 napos INGYENES Tárhely
Elégedetlen vagy a Tárhelyeddel?

Puding próbája az evés, így van ez a tárhely szolgáltatóknál is. Ne bízd a véletlenre, próbáld ki tárhely szolgáltatásunkat INGYEN, és dönts utána.

A profik ezt akarják, a kezdőknek ez kell, Te pedig letesztelheted - mégpedig 30 napig ingyen!

Kipróbálom