Kiemelt Partnereink


Piac és Profit Piac és Profit - www.pagerank-ellenorzo.hu www.piacesprofit.hu

www.piacesprofit.hu

Piac és Profit lapkiadó vállalat, 2006 decemberében bízta meg cégünket rendszergazdai feladatok ellátásával. Jelenleg 4 szervert, és 32 db kliensgépet üzemeltetünk, melyek egy része Macintosh alapú. Partnerünk számára különösen fontos a gyors és pontos reakció, illetve hibaelhárítás, hiszen online és print újságkiadással is foglalkoznak. 1 óra kieséssel akár milliókat is bukhatnak. Szeretik, hogy törődünk velük, és a cégvezető érthető nyelven kapja meg tőlünk a szükséges információkat és tanácsokat.

Univer Zrt. Univer Zrt. - www.pagerank-ellenorzo.hu www.univer.hu

www.univer.hu

Univer Zrt. élelmiszeripari vállalatot, 2007 óta köszönthetjük ügyfeleink között. Azóta nyújtunk számukra Domain név regisztrációkat és fenntartásokat, DNS szolgáltatást, valamint tárhely és e-mail szolgáltatást. A több, mint fél évszázada alapított, száz százalékosan magyar tulajdonban levő kecskeméti Univer, Magyarország egyik legjelentősebb gazdálkodó szervezete. Tevékenységének két fő pillére napjainkban az öt megyére kiterjedő kereskedelmi hálózat működtetése (Univer Coop Zrt.), valamint a különféle ételízesítőknek a gyártása (Univer Product Zrt.).

Tecnocasa Tecnocasa - www.pagerank-ellenorzo.hu www.tecnocasa.hu

www.tecnocasa.hu

A Gestiház Kft., az Olaszországban 1986-ban indult, mára 10 európai országban, közel 4000 irodával rendelkező Technocasa ingatlan közvetítő hálózat és a Kironhitel csoport tagja. Az első budapesti irodájukat 1994 novemberében nyították, mára 10 irodával rendelkeznek hazánkban, és mind a fővárosban van. A Gestiház Kft. 2006 végén bízta megcégünket a magyar Technocasa oldal üzemeltetésével. Teljes körű tárhely szolgáltatást, domain név regisztrációkat és fenntartás végzünk több irodájuknak, valamint a teljes levelezési rendszerüket mi biztosítjuk.

Motowell Motowell.com - www.pagerank-ellenorzo.hu www.motowell.com www.robogovasarlas.hu

www.motowell.com


www.robogovasarlas.hu

Motowell az európa szerte jelen lévő, de mégis 100%-ban hazai tulajdonú robogó tervező, kivitelező és kereskedő vállalat. Jelenleg 80 hazai partnerrel rendelkezik, és 7 európai országba forgalmaznak. Kapcsolatunk 2006-ban indult, és azóta is folyamatosan fejlesztünk számukra.

Létrehoztuk és üzemeltetjük vállalati oldalukat, (motowell.com), a hivatalos hazai webáruházukat (robogovasarlas.hu) és évek óta közösen fejlesztjük a Motowell Online System-et, ami egy összetett online rendszer.

Ide futnak be a webáruház, és az összes hazai és német partner megrendelései. A márkakereskedők minden információt napra készen látnak, alvázszámot beírva a rendszer kidobja az adott évjárat pontos alkatrészét, lehívhatjákközponti raktáruk készletét, kezelhetik a garanciás ügyintézéseket is.

Sőt megrendelés esetén SMS értesítést is kapnak!


Sprinter Futárszolgálat Sprinter Futárszolgálat - www.pagerank-ellenorzo.hu www.sprinter.hu


www.sprinter.hu

Sprinter Futárszolgálat számára 2003 óta nyújtunk különböző megoldásokat. Nem csak webes megjelenésben, számítástechnikai infrastruktúrában, hanem haladva a korral szerverhostinggal is támogatjuk munkájukat. A szerver kiválasztásában, beszerzésében és rendszergazdai felügyeletében is segítettünk, továbbá mindmáig szerver hotelünkben biztosítjuk az év minden napján a megfelelő elérhetőségét szerverüknek.

Honlap készítés


Babó Motors Kft. Motowell robogók - www.pagerank-ellenorzo.hu

www.robogovasarlas.hu


www.robogovasarlas.hu
weboldalkésztés, programozás, web design

A Motowell európai márka tulajdonosa, a Babó Motors Kft. 2009-ben bízott meg minket a hivatalos Motowell webáruház felépítésével. Feladataink közé tartozott a web design és az összes oldal elkészítésén kívűl, az egyedi webáruház programozása, ügyfélchettel, kapcsolódó termékkekel, termék összerendelésekkel. At oldal teljes mértékben admin felületről kezelhető és együttműködik az általunk fejlesztett Motowell Online System-el.

Royal Borház Kft. Royal Borház - www.pagerank-ellenorzo.hu

www.royalborhaz.hu


www.royalbor.hu
programozás, tartalomkezelés

A 2009 májusában kapott megbízásunkat 5 hetes időtartam alatt teljesítettük. A korábban fejlesztett tartalomkezelő modult cégre szabottan, új igényrendszernek eleget téve, kreatív szakmai megoldásokkal bővítettük.
Néhány példa a munkánk megvalósításának elemeiből :

 • Tartalom management adminfelületről
 • Web programozás kapottdesign alapján
 • Ajánlatkérő modulok speciális megjelenítése egyedi design alapján
 • Hírkezelő modul a folyamatos információ adásához.

ILC Nyelviskola ILC nyelviskola - www.pagerank-ellenorzo.hu

www.ilc.hu


www.ilc.hu
weboldalkésztés, programozás, web design, weboldal karbantartás

A fiatalos, dinamikus oldal kétnyelvű tartalmát teljes szinkronba hozva, újragondolt arculati elemekkel fejlesztettük az összes funkciót. Többek között a kurzus kiválasztási lehetőséget, az akciók megjelenítését, az "aktualitások" bokszot. Az általunk fejlesztett online angol szintfelmérő teszt kitöltésével a látogató, felmérheti nyelvtudásának aktuális szintjét. Hírlevél küldő modulunk segítségével hatékonyabb online kommunikációs csatornát kapott a nyelviskola. Elképzeléseinkre, megvalósítási ötleteinkre a jövőben is igényt tartanak, a weboldal karbantartási szolgáltatásunk keretei között.

Babilon Informatika Kft. Babilon Informatika - www.pagerank-ellenorzo.hu

www.babiloninformatika.hu


www.babiloninformatika.hu
weboldalkésztés, programozás, webdesign, arculat

2007-re cégcsoportunk kinőtte magát, haladva a folyamatosan bővülő ügyfélkör sokoldalú megbízatásaival. Fontosnak tartottuk, hogy maximálisan kiszolgáljuk a megnövekedett elvárásokat, többrétű szaktudást igénylő feladatokal, ezért bevezettük a professzionális rendszergazda szolgáltatásunkat. Cégünk, a rá bízott informatikai rendszer teljes körű, zökkenőmentes működtetése mellett, a szélsőséges, és gyors cselekvést kívánó feladatokat is orvosolni tudja, sokoldalú szakmai rálátása és megfelelő technikai háttere segítségével.

Biokozmetika.hu Biokozmetika - www.pagerank-ellenorzo.hu

www.biokozmetika.hu


www.biokozmetika.hu
weboldalkésztés, programozás, webdesign

Kartaly-Fodor Zsuzsanna okl. kineziológus, holisztikus gyógykozmetikus új honlapját 2010-ben készítettük. A letisztult és barátságos hangulat kialakítása volt a cél a weboldalon, aminek szakembereink próbáltak eleget tenni.
"A Kevesebb néha Több" elve sikeresen bevált ezen az ügyfélszerző honlapon is. Egy ilyen weboldalon keresztül, ma már bárki elérheti a Te szolgáltatásodat is, keress csak rá a google.hu-n a "kozmetika Ercsi" szavakra. 3. hely, közvetlenül az aranyoldalak.hu után szerintünk elég jó pozició ahhoz, hogy rátaláljon az érdeklődő a honlapunkra.

Saját céges honlapon gondolkozol?

Segítünk neked egészen a terv elkészítésétől a honlap felépítésén át az email kampányok levezényléséig. Célunk megmutatni a mikro-, kis- és középvállalkozások vezetőinek milyen egyszerű módszerekkel lehet a "névjegykártya" honlapból Profi Ügyfélszerző weblapot csinálni.

Működő ötletekre van szükséged?
Szánj 10 percet hetente a vállalkozásodra. 7 sikeres és kipróbált internetes üzleti modellt és technikát fogsz megismerni - olyan ötleteket, amik segítenek Neked - és csapatodnak bevételt termelni céges honlapoddal.

Nincs még saját webcímed?

Ha még nincs cégednek domain foglalva (webcím, pl. http://dmhirlevel.hu), akkor foglalj most! Mielött más valaki foglalja le Te helyetted...

Tárhely csomag

 • Korlátlan Tárhely
 • Korlátlan Email cím
 • Korlátlan Domain
 • 10 db Honlap elhelyezése

3.500 Ft / hó helyett csak 1.900 Ft / hó + áfa
megrendelem hírlevél

Hírlevel csomag

 • Tárhely csomag
 • DM Hírlevél küldő szoftver
 • Havi 5.000 hírlevél küldés

6.900 Ft / hó helyett csak 3.500 Ft / hó + áfa
megrendelem hírlevél

Honlap csomag

 • Tárhely csomag
 • DM hírlevél küldő szoftver
 • Havi 10.000 hírlevél kiküldése
 • Online stratégia kidolgozás
 • Profi, ügyfélszerző honlap

39.900 Ft / hó helyett csak 24.900 Ft / hó + áfa
megrendelem hírlevél

30 napos INGYENES Tárhely
Elégedetlen vagy a Tárhelyeddel?

Puding próbája az evés, így van ez a tárhely szolgáltatóknál is. Ne bízd a véletlenre, próbáld ki tárhely szolgáltatásunkat INGYEN, és dönts utána.

A profik ezt akarják, a kezdőknek ez kell, Te pedig letesztelheted - mégpedig 30 napig ingyen!

Kipróbálom