Rólunk

Kapcsolat

Websas.hu Kft.

Iroda : 1149 Budapest, Egressy út. 27-29. B/3

Telefon : (06 - 1) 422 - 1460

Mobil : 06 - 20 / 299 - 3808

Email : info (kukac) tarhelyvallalkozoknak.hu


Websas.hu Kft. nagyobb térképen való megjelenítése

Miért csináljuk?

Azért hoztunk létre a Tárhely Vállalkozóknak weboldalt, hogy gondolatainkkal, információinkkal és szolgáltatásainkkal segítségére legyünk az Online Vállakozóknak, illetve azoknak, akik cégüket szeretnék felturbózni az internet segítségével.

Nem kevés szaktudásra és tapasztalatra van szükség, egy sikeres online üzlet beindításához. Ezért az évek alatt leszűrödött tapasztalatainkat és megfigyeléseinket összegyűjtöttük egy 12 részes online tanfolyamba, emellett folyamatosan publikáljunk online vállalkozással kapcsolatos gondolatainkat.

Célunk megmutatni a kis- és középvállalkozások vezetőinek milyen egyszerű módszerekkel lehet egy "névjegykártya" honlapból Profi Ügyfélszerző weblapot csinálni.

Mióta csináljuk?

Cégünk alapjait 2000-ben raktuk le. 2003-ban, ahogy induló vállalkozásunk rendszeres megrendelései már több mint félszáz sikeres partnerkapcsolatból származtak, fordulóponthoz értünk. Precíz szakmai megfontolás alapján, szolgáltatásainkat folyamatosan bővítve, professzionális dokumentációba kezdtünk és létrehoztunk egy jól felépített, ütőképes cégstruktúrát.

2007-re cégcsoportunk kinőtte magát, haladva a folyamatosan bővülő ügyfélkör sokoldalú megbízatásaival. Fontosnak tartottuk, hogy maximálisan kiszolgáljuk a megnövekedett elvárásokat, többrétű szaktudást igénylő feladatokkal, ezért bevezettük a professzionális rendszergazda szolgáltatásunkat. Cégünk, a rá bízott informatikai rendszer teljes körű, zökkenőmentes működtetése mellett, a szélsőséges, és gyors cselekvést kívánó feladatokat is orvosolni tudja, sokoldalú szakmai rálátása és megfelelő technikai háttere segítségével.

Jelenleg szolgáltatásaink és cégcsoportunk négy fő területből áll:

 • Tárhely és Domain szolgáltatás
 • Professzionális Rendszergazda szolgáltatás
 • Web Fejlesztés (Design & Programozás)
 • Online Marketing szolgáltatás (Stratégia & DM Hírlevél)

Egyedi és ügyfélre szabott feladatvégzéssel törekszünk nap, mint nap megfelelni a kihívásoknak.

Kik alkotják a csapat magját?

Csapatunkat fiatal és lendületes emberek alkotják, ebből adódik lényegretörő és közvetlen stílusunk. Mi már egy új generációt képviselünk, akik számítógép mellett nőttek fel. Már a '90-es évek végén felfedeztük az internet magunknak és azóta sem tudunk betelni vele, ekkora elérhető információ mennyiségről és lehetőségről 30 éve még álmodni sem mertünk volna....

Kartaly Attila - ügyvezető, tulajdonos

Tíz éve mikor elkezdtem felépíteni ezt a vállalkozást, nem gondoltam, hogy a családi vállalkozásból egy jól prosperáló kisvállalkozást építek. Az informatikával fejlődtünk mi is, mára elértük azt a szintet, hogy egyes szolgáltatásainkkal megjelentünk több európai országban, és több száz ügyfelet köszönthetünk köreinkben. A munka fáradalmait általában vitorlázás közben, a Balatonon pihenem ki, vagy egy közeli birtokon barátaim társaságában.Terray Zoltán - fejlesztési vezető

1989-ben kaptam meg első számítógépemet, majd a középiskolai években egyre több tudásra tettem szert, az akkor már létező online világban. Először mint telemarketinges, majd kommunikációs asszisztens dolgoztam, mégis az IT szektorban sikerült megtalálnom azt, amit kerestem. Az online megoldások fejlesztéséből és az ezt kiszolgáló technikai háttér tökéletesítéséből veszem ki a részemet. Ügyfeleink igényeinek felmérését és teljes körű kiszolgálását tartom a legfontosabbnak, ennek megfelelően terveztük meg a TárhelyVállalkozóknak szolgáltatásait is.


Bogó-Szabó Anikó - ügyfélszolgálatEcsedi Szilvia - vezető fejlesztő

2005-ben végeztem programtervező-matematikus szakon, azóta foglalkozom webes alkalmazások fejlesztésével. Az itt eltöltött pár év alatt sok érdekes feladattal találkoztam, ezek megoldásánál nagyon fontosnak tartom az alapos tervezést, ez a hatékony munkavégzés záloga. Több mint egy éve vezetem és koordinálom a webes fejlesztéseket, szabadidőmben szeretek olvasni és kirándulni.


Cégadatok

Websas.hu Kft.

Számlázási Cím : HU-8272 Tagyon, Petőfi Sándor utca 10.

Levelezési Cím : HU-1149 Budapest, Egressy út. 27-29. B/3

Adószám : 13412274-2-07

Bankszámlaszám : CIB Bank zRt. 10700206-42270605-51100005

Saját céges honlapon gondolkozol?

Segítünk neked egészen a terv elkészítésétől a honlap felépítésén át az email kampányok levezényléséig. Célunk megmutatni a mikro-, kis- és középvállalkozások vezetőinek milyen egyszerű módszerekkel lehet a "névjegykártya" honlapból Profi Ügyfélszerző weblapot csinálni.

Működő ötletekre van szükséged?
Szánj 10 percet hetente a vállalkozásodra. 7 sikeres és kipróbált internetes üzleti modellt és technikát fogsz megismerni - olyan ötleteket, amik segítenek Neked - és csapatodnak bevételt termelni céges honlapoddal.

Nincs még saját webcímed?

Ha még nincs cégednek domain foglalva (webcím, pl. http://dmhirlevel.hu), akkor foglalj most! Mielött más valaki foglalja le Te helyetted...

Tárhely csomag

 • Korlátlan Tárhely
 • Korlátlan Email cím
 • Korlátlan Domain
 • 10 db Honlap elhelyezése

3.500 Ft / hó helyett csak 1.900 Ft / hó + áfa
megrendelem hírlevél

Hírlevel csomag

 • Tárhely csomag
 • DM Hírlevél küldő szoftver
 • Havi 5.000 hírlevél küldés

6.900 Ft / hó helyett csak 3.500 Ft / hó + áfa
megrendelem hírlevél

Honlap csomag

 • Tárhely csomag
 • DM hírlevél küldő szoftver
 • Havi 10.000 hírlevél kiküldése
 • Online stratégia kidolgozás
 • Profi, ügyfélszerző honlap

39.900 Ft / hó helyett csak 24.900 Ft / hó + áfa
megrendelem hírlevél

30 napos INGYENES Tárhely
Elégedetlen vagy a Tárhelyeddel?

Puding próbája az evés, így van ez a tárhely szolgáltatóknál is. Ne bízd a véletlenre, próbáld ki tárhely szolgáltatásunkat INGYEN, és dönts utána.

A profik ezt akarják, a kezdőknek ez kell, Te pedig letesztelheted - mégpedig 30 napig ingyen!

Kipróbálom